El Calendari d'events de la Falla - Traca
812
single,single-post,postid-812,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

El Calendari d’events de la Falla

FAQ-notificacions

El Calendari d’events de la Falla

El CALENDARI de Traca és una de les funcionalitats més valorades pels fallerets .

Igual que els subgrups, no estava a l’app original, però va ser tan demanat que a una de les primeres actualitzacions el vam afegir.

La utilitat del CALENDARI és mantindre al dia dels Events de la comissió, però té moltes possibilitats.

Per això en este article explicarem la part bàsica, i més avant donarem algunes recomanacions avançades per a admins.

Què es el Calendari?

El CALENDARI és bàsicament una agenda on els membres de la Falla poden consultar els pròxims actes i activitats de la comissió.

Com a falleret, pots tindre 3 possibilitats per vore la secció CALENDARI:

  • Per dia
  • Per setmana
  • Per mes

Per canviar entre una vista o una altra, només has de clicar l’icono de l’ULLET (el tens dalt a la dreta de la pantalla d’Event) i elegir la que preferisques en cada moment:

calendari-vista

Com veus, esta és la pantalla principal de la secció CALENDARI, però quan cliques a cadascú dels Events, a més, desplegues la pantalla detall de l’acte concret.

Com estar al dia dels Events?

A més de poder buscar els Events pròxims (i també passats) ordenats com hem mostrat, l’app manté informats els fallers de cada novetat al CALENDARI.

Cada faller rebrà* una notificació al seu mòbil quan:

  • Un nou Event ha sigut creat
  • Un Event existent ha sigut modificat
  • Un Event ha sigut cancel·lat
  • Al dia següent hi ha un o més Events (recordatori automàtic)

*És possible que l’administrador marque l’opció No Notificar. Sol donar-se en casos que es puge molt contingut alhora, per evitar molèsties. Però la info es guardarà igual al CALENDARI i serà visible en obrir l’app.

De quins Events puc rebre info?

Si eres Membre Privat de la teua comissió, tindràs accés (i notificacions) al CALENDARI d’actes.

Però també hi han altres opcions:

  • Si estàs interessat en l’activitat cara al públic d’una altra Falla, pots seguir-la si la busques a l’apartat Les meues Falles. Només enviant petició, seràs Membre Privat de la comissió.
  • Si l’Agrupació de Falles o Junta Local Fallera a la que pertany la teua comissió utilitza Traca, també pots ser Membre d’ella des del teu mateix perfil.
  • Accedint a Traca Local. El nostre canal d’informació general de Falles. En este cas tota la info és pública, així que podràs estar al dia de tot el CALENDARI d’actes de València i de les poblacions falleres més importants.

Clica a la imatge per conéixer de quines localitats pots rebre tota l’actualitat fallera:

traca-local-

Al pròxim article parlarem del CALENDARI des del punt de vista de l’administrador, especialment tractarem Events Públics i Events Privats, així com l’opció dels Events amb llista d’assistència.

Si tens qualsevol pregunta, no dubtes en deixar-la als comentaris. 😉

No Comments

Post A Comment