Així serà la Falla Infantil 2017 de l'Ajuntament de València - Traca
584
single,single-post,postid-584,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Així serà la Falla Infantil 2017 de l’Ajuntament de València

falla-municipal-infantil

Així serà la Falla Infantil 2017 de l’Ajuntament de València

Fa uns mesos que es coneixen el lema i temàtica que donen nom a la Falla Infantil de l’Ajuntament de València per a estes Falles 2017. Descobrir i Redescobrir és el projecte d’Anna Ruiz Sospredra i Giovanni Nardin, artistes responsables del monument municipal d’enguany. El missatge que protagonitzarà l’obra és el foment de la lectura a través de la representació plàstica d’històries i personatges relevants de la literatura fantàstica.

La falla no només tindrà una estètica i materials particulars, sinó que la seua presentació inclourà accions innovadores. La primera d’elles, el recent llançament d’un blog on els propis artistes aniran desvetlant d’ací a la Plantà els personatges i històries que podrem admirar ja en forma de ninot dins de només 2 mesos. La bitàcola digital, que porta el mateix títol que el monument, Descobrir i redescobrir, ja es pot seguir ACÍ.

Contes, novel·les i històries de sempre, per llegir més que mai

El Centro d’Innovació Las Naves de València, la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) i la Conselleria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València han treballat conjuntament per tal d’impulsar esta campanya de foment de la lectura, especialment orientada al públic més jove.

*Imatge: Fallas.com

No Comments

Post A Comment