Arriba Fallas Play&Go, el Pokémon Go faller - Traca
648
single,single-post,postid-648,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Arriba Fallas Play&Go, el Pokémon Go faller

fallas-play&go

Arriba Fallas Play&Go, el Pokémon Go faller

No Spoon Lab, creadors de Fallas Play&Go i Las Naves. Centre d’Innovació de l’Ajuntament de València presenten este dimarts 7 de març a les 19.00 hores en la Falla Convent Jerusalem el joc per a mòbils inspirat en Pokémon Go per a promocionar les Falles de València i celebrar la seua recent declaració com a Patrimoni de la Humanitat. A l’acte acudiran el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i la Fallera Major de València, Raquel Alario.

Fallas Play&Go és un projecte sense ànims de lucre del laboratori tecnològic No Spoon per a València patrocinat per l’ESAT, Dacsa i Artvisual Comunicación Digital, i en el qual col·laboren diversos negocis i agrupacions valencianes.

Els jugadors poden utilitzar els seus mòbils per a superar missions geolocalitzades que estan ubicades estratègicament en monuments fallers o llocs clau de la ciutat, aconseguir punts i competir per regals mitjançant jocs de realitat augmentada.

A més, l’aplicació oferix al visitant tota la informació turística relacionada amb les Falles com la localització dels monuments, fotos, descripcions i events destacats. Poden valorar els monuments i deixar comentaris dels seus favorits.

El joc és gratuït i està disponible per a iPhone i Android, encara que la competició començarà durant les Falles 2017 (del 15 al 19 de març).

No Comments

Post A Comment