Què són els Subgrups de la Falla? - Traca
792
single,single-post,postid-792,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Què són els Subgrups de la Falla?

FAQ-notificacions

Què són els Subgrups de la Falla?

Des dels inicis de Traca hi havia una petició que es repetia amb freqüència als suggeriments d’administradors i fallers: volem poder enviar i rebre informació diferenciada.

Per això, vam crear els SUBGRUPS. El seu objectiu és poder comunicar amb els fallers d’una manera més precisa i efectiva.

Què és un subgrup?

Un SUBGRUP és un conjunt de fallers al que, normalment per motius d’organització, es vol enviar informació segmentada.

Per exemple, és probable que els integrants de la junta directiva de la Falla necessiten compartir info que siga NOMÉS del seu interés. Per això, estos fallers serien membres susceptibles de formar un SUBGRUP per tal de rebre convocatòries, dades, o qualsevol tipus de contingut a banda de la llista completa d’usuaris de la Falla. Però també es pot fer un SUBGRUP de cadascuna de les delegacions de la comissió. O també d’ alguna llista temporal, com per exemple, els assistents a una excursió o participants d’algún grup de treball puntual.

Com crear un subgrup?

Per crear un SUBGRUP, hi ha que anar al panell web d’administració, seleccionar l’apartat SUBGRUPS i fer clic al botó Crear Subgrup.

crear-subgrup-1

També des d’ací es pot:

 • Eliminar el SUBGRUP (icono paperera)
 • Canviar el nom del SUBGRUP (icono llapis)
 • Afegir membres al SUBGRUP (icono 3 personetes)
crear-subgrup-3-1-700x175

Clic per afegir membres al subgrup

Qui envia el contingut?

L’administrador principal és l’encarregat tant de poder crear i editar els SUBGRUPS, com de publicar el contingut que anirà a ells dirigit. Però torna a mirar la imatge d’ací damunt: Què significa l’icono de l’esquerra de tots? Molt fàcil: és el botó per a ASIGNAR SUBADMINISTRADOR

subadmin

 • Un subadministrador és un faller que té permisos per gestionar contingut i membres d’un SUBGRUP.
 • L’únic requisit per a ser subadministrador és ser membre privat de la Falla.
 • Per accedir al menú d’administració pot fer-ho, tant a la web con a l’app Admin, amb el seu mail i contrasenya de faller.

fallero-subadmin

Què s’envia i com?

El contingut diferenciat per SUBGRUPS es pot enviar en qualsevol format. És a dir, es poden crear Notícies, Avisos i events al Calendari que només arriben a determinats fallers classificats abans en un SUBGRUP. Fins i tot la secció d’Informació pot omplir-se amb contingut exclusiu.

Elegir a qui va és tan senzill com desplegar el menú SUBGRUP, que es troba a la part superior del panell d’edició de qualsevol contingut nou, i seleccionar el que es vullga. Si no es selecciona cap, el contingut anirà per defecte dirigit a Todos (tots els usuaris acceptats com a Membre Privat).

elegir-subgrup

*Algunes preguntes i les seues respostes:

 • Pot un mateix membre ser subadministrador de més d’un subgrup? Sí.
 • Pot un mateix subgrup estar gestionar per més d’un subadministrador? Sí.
 • Una vegada enviat un contingut només a un subgrup, pot canviar-se a tots? Sí.
 • Es pot afegir a un subgrup algú que siga membre públic? No.
 • Quants membres pot haver a un subgrup? A partir de 1, sense límit màxim.

I, a la teua Falla, ja aprofiteu la funcionalitat dels SUBGRUPS a Traca? 😉

2 Comments

Post A Comment